Praktijk Lijnbaansgracht

Heeft u vragen over de behandelingen, huur van de ruimtes of misschien een suggestie? Neem contact op

Anita Dudink

AnitaAnita Dudink (1966) werkt sinds 2005 als Holistisch masseur en sinds 2007 ook als Holistisch Massagetherapeut. (www.holos.nl) Zij werkt graag samen met mensen met het lichaam als uitgangspunt.
Bij een holistische benadering wordt niet alleen naar het pijnlijke of zieke lichaamsdeel gekeken maar naar de hele mens en zijn omgeving.

Massage (aanraken) is een manier om de aandacht naar je lichaam te brengen en zo contact te maken met wat zich hier afspeelt. Door aangeraakt te worden kun je geraakt worden. Met aandacht voelen kan een helende werking hebben. Een lichamelijke klacht is een signaal die jou iets wil vertellen en je aandacht ergens voor wil vragen. Dit biedt de kans om bewust te worden wat er speelt wat vervolgens tot inzichten kan leiden.

Massagetherapie kan je o.a. helpen bij vermoeidheid en spanningsklachten, beter leren omgaan met emoties, je lichaam beter leren kennen, chronische pijnklachten, rouwverwerking.
Naast massagetherapie kan je ook terecht voor een ontspanningsmassage.
Ben je benieuwd naar deze therapie? Dan ben je van harte welkom om een afspraak te maken. info@stoelmassage-massagetherapie.nl
www. stoelmassage-massagetherapie.nl
 

Praktijk Lijnbaansgracht

020 - 330 44 33 
06 - 12 99 60 74
info@praktijklijnbaansgracht.nl

Volg ons ook op Facebook!

Adres
Lijnbaansgracht 67-O
1015 GV Amsterdam

Heeft u vragen over de behandelingen? Neem contact op